Mesaj de interes public – Prețuiește viața! Învinge cancerul! – 01

on June 19 | in Stiri medicale | by | with No Comments

Mesaj de interes public!
Ai peste 20 de ani? Adresează-te medicului specialist pentru o examinare clinică a sânilor!

Nu fii indiferentă cu sănătatea ta: Prețuiește viața! Învinge cancerul!

Spitalul Privat Isis a demarat Campania Prețuiește viața! Învinge cancerul!, un proiect prin care echipa își propune să ofere servicii gratuite de screening pentru prevenirea și depistarea cancerului de sân tinerelor și femeilor din județul Constanța.

Până în acest moment nu au fost identificate cazuri care să necesite luarea în evidență de către un medic oncolog, examinările având rezultate normale. Restul femeilor înscrise în program vor primi in perioada următoare datele cu privire la ziua rezervată pentru consultații și investigațiile de specialitate la care vor fi supuse, în funcție de vârsta și istoricul medical.

Campania va continua pe tot parcursul anului, toate persoanele de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 20 și 64 de ani putând beneficia de servicii gratuite de screening. Pentru a intra în program, cele interesate trebuie să trimită un email pe adresa office@isis-med.ro care să conțină numele complet, data nașterii, localitatea și un număr de contact. De asemenea, în cazul femeilor care s-au confruntat cu probleme în trecut, ce vizează patologia sânului, acestea trebuie menționate.

Prețuiește viața! Învinge cancerul! este un proiect inițiat de Spitalul Privat Isis și cofinanțat de Avon Cosmetics România în cadrul Programului pentru Sănătatea Sânilor.

Mai multe detalii despre Campanie sunt disponibile pe www.isis-med.ro.

Pin It

Related Posts

« »

Scroll to top