Interventii ginecologice gratuite

on September 8 | in Ginecologie | by | with No Comments

Pentru că accesul la serviciile medicale private este limitat în ţara noastră din motive financiare, Spitalul Privat Isis vine în întâmpinarea femeilor diagnosticate cu afecţiuni ginecologice prin campania “Intervenţii ginecologice gratuite”. În Spitalul Privat Isis din Constanţa, echipa de medici condusă de dr. Mohamed Zaher este pregatită să asigure intervenţii chirurgicale gratuite pacientelor asigurate medical.
Femeile trebuie să se programeze telefonic pentru un consult de specialitate. Dacă există indicaţia de operaţie, medicii ginecologi vor recomanda investigaţii premergatoare intervenţiei chirurgicale, costurile acestora fiind suportate de Spitalul Privat Isis.
Costul unei intervenţii chirurgicale în spitalul Isis este de aproximativ 1000 de euro, bani pe care Isis îi suporta integral, pacienta plătind doar internarea.
Costul unei zile de internare este de 300 lei. Pacientele vor fi supravegheate permanent de un cadru medical şi vor primi o alimentaţie personalizată, stabilită de un medic nutriţionist. Costul include şi medicaţia pe întreaga durată de spitalizare.
Pacientele vor trebui să se prezinte la medic cu dosarul de investigaţii (EKG şi consult cardiologic) şi analize efectuate anterior, adeverinţa de salariat sau talonul de pensie, precum şi dovada plăţii asigurării de sănătate.
Iniţiativa apartine managerului Spitalului Privat Isis, medicul ginecolog Mohamed Zaher.
Andreea Badea-Hahui
0723.601.883
Responsabil comunicare

Pin It

Related Posts

« »

Scroll to top